23.05.2016 - Fotball

Storseier til damelaget

Silje Lunde Olsen Vestbyen

Silje Lunde Olsen ble dagens store helt for Orkanger. En konstant offensiv trussel og hele 5 mål i søndagens 7-0 seier mot Vestbyen i Idrettsparken. Med sin ekstreme hurtighet og styrke viste 17-åringen at det kan bli svært utrivelig å spille høyreback mot dette Orkanger-laget denne sesongen.

Etter en litt svak førsteomgang våknet Orkanger ordentlig etter pause og kjørte fullstendig over bortelaget. En solid backfirer kombinert med en hardarbeidende midtbane og ei svært hurtig angrepsrekke gjorde at Vestbyen fra starten av 2.omgang var sjanseløse på å få med seg poeng. Fjorårets toppscorer, Lina Marie Åsløkk, som har slitt med skader i sesongstarten, viste også at hun er på vei tilbake til fjorårsformen med en scoring og flere gode innlegg.

Alt i alt en solid seier for Orkanger, som møter Sokna borte allerede på tirsdag.

OIF stilte med følgende lag fra start:

Mari Høiseth

Liss Dragset - Marie Sletvold - Kari Marte Olsen - Tonje Sundli Fossvoll

Mari Lian - Astrid Ustad - Sigrid Haugset

Tina Oddli Sundli - Ingrid Stuen - Silje Lunde Olsen

Innbyttere:

Stine Steinshaug, Lina Marie Åsløkk, Nora Lund.

Mål:

44 min. 1-0 Silje Lunde Olsen (Mari Lian)

45 min. 2-0 Ingrid Stuen (Silje Lunde Olsen)

54 min. 3-0 Silje Lunde Olsen (Mari Lian)

63 min. 4-0 Silje Lunde Olsen (Mari Lian)

67 min. 5-0 Silje Lunde Olsen (Mari Lian)

68 min. 6-0 Silje Lunde Olsen (Sigrid Haugseth)

84 min. 7-0 Lina Marie Åsløkk (Astrid Ustad)