3-1 (65): Hassan Ali (str)

Dommer: Espen Stav Hansen, Malvik IL

Gule kort: Joachim Elshaug og Anders Vuttudal, Orkanger

Orkanger: Imran Basit - Benjamin Gjengstø, Lars Ebbesen (Markus Vullum 55), Joachim Elshaug, Per Olav Jensen (Azamat Zabijev 46) - Marvin Aunan (Martin Lund 55), Mats Berg Pedersen, Nils-Helge Garli Hegvik - Erik Selven, Hassan Ali, Nasir Abdisalim Ali.

To seine mål i 1. omgang ga 2-0 til hjemmelaget til pause. Først et innlegg fra sida som ble flikka i mål og deretter ei skåring etter rot i vårt forsvar. Vi starta de siste 45 bra, men så kontra Lånke inn 3-0 etter timen. Fem min. senere fikk vi straffe da Hassan ble felt. Som vanlig tok 17-åringen straffa sjøl, og som vanlig var han sikker. Men nærmere kom vi ikke, og dermed ble det ikke de tre poengene vi sårt hadde trengt. Vinner KIL/Hemne 2 borte mot Malvik mandag er vi på nedrykk. Hemnværingene vil da ha en kamp mer spilt.

Ellers i kveld vant Svorkmo 2-1 hjemme mot Rindal, mens vi venter på resultatet av Hitra - Tempo. Hommelvik og Frøya gjør opp sitt mellomværende på søndag.

Neste kamp er hengekampenn hjemme mot Frøya f.k. onsdag 13. september kl. 19:30.