Treningskamp Ørn Arena 03.03.2018 kl. 11:00

Mål: Julie Adserø 3, Tanja Myrseth 2, Cecilie Andreassen

Vi har fått denne rapporten fra trenerteamet v/Paal Magnus Tødaas (som også har tatt bildet):

Mot et slikt stjernegalleri var det aldri noe tvil om at fokuset vårt i denne treningskampen var defensiv organisering. Vi trente litt på det i Spania, og fikk i aller høyeste grad prøvd det ut i dag.

Ørn har stort sett ballen hele kampen, og går til pause med 3-0 etter et par scoringer av Julie Adserød og ett av Tanja Myrseth. Vi har flere gode perioder, der toppserielaget sliter med å skape noe som helst mot oss, men når vi skal fremover blir Ørn rett og slett for gode. De pasningene som ofte går igjennom i 2.div blir enkelt plukket opp mot slik motstand. Vi har flere gode overgangsmuligheter, men vi blir for upresise i avgjørende øyeblikk mot en slik motstander.

2.omgang er ganske lik den første. Ørn styrer spillet, og vi prøver å nekte dem rom og kjøre overganger når vi kan.

Mål av Adserød, Myrseth og et langskudd fra Cecilie Andreassen blir fasit i 2.omgang, og sluttresultatet blir 6-0.

Aldri gøy å tape med slike siffre, men en kan ikke forvente annet mot slik motstand. Vi er godt fornøyd med hvordan vi fremstår uten ball, og får veldig gode referanser på hva som kreves når en skal angripe en slik motstander. Uansett, veldig fin opplevelse å få prøve seg mot Norges-eliten.