1-2 (90): André Marthinussen Larsen

Dommer: Jan Håvard Esp, KIL/Hemne

Gule kort: Hassan Ali og Daniel Lorentzen, Orkanger og André Marhinussen Larsen og Vegar Almhjell Olsen, Tempo

Orkanger: Imran Basit - Odd Einar Rindalsholt Ross, Daniel Lorentzen, Benjamin Gjengstø, Nils-Helge Hegvik - Mats Berg Pedersen, Hassan Ali, Lars Ebbesen - Joachim Elshaug, Per Olav Jensen (Samad Jamder 46), Erik Selven.

To mann gjorde comeback i OIF-trøya i kveld. Imran Basit i mål og Erik Selven på topp etter overganger fra Orkla, sammen med Joachim Elshaug, som gjorde sin første hjemmekamp etter å ha resignert.

Tempo fikk hardt ut og kjørte kampen de første fem minuttene. Vi kom oss inn i det etterhvert og tok over spillet. Belønninga kom i det 16. min. da Joachim skjøt i lengste omtrent fra hjørnet av 16. Men istedet for å gripe tak i kampen ble Tempo invitert inn og det gikk ikke mer enn 7 min. før de var ajour. Ballen ble løfta framover fra høyre til Martin Holt Husevåg på motsatt, han fikk fri bane mot Imran og lobba over han og i nettet.

Resten av omgangen kan egentlig forbigås i stillhet hva sjanser angår. Det ble for tamt framover og de svartkledde gjestene hadde ikke store problemer med å demme opp. Slik starta også 2. omgang og det var ikke før i det 63. min. at vi noterte en god sjanse da Joachim dro til fra distanse og ballen snek seg like utenfor stolpen. Etter 74 traff gjestene tverra og Imran redda returen med en flott parade.

Så de siste drøye ti minuttene burde vi ha avgjort det hele til vår fordel. Erik skjøt like utenfor etter ei fin kontring, Samad skjøt like over og Erik fikk en stor sjanse, men skjøt rett på keeper. Innimellom hadde Tempo en bra mulighet da spissen nærmest bomma på ballen da han fikk den alene med Imran.

Ett minutt på overtid falt avgjøreslen. Spissen André M. Larsen fikk ballen utafor 16 og totalt upressa fikk han sette den i hjørnet. Dommer la til nesten fem min., men det ble for panisk og Tempo kunne juble for tre poeng som førte de ajour med oss, men vi har to mål bedre målforskjell. Med fire poeng ned til KIL/Hemne 2 under streken (de har rett nok én kamp mer spilt) må vi passe oss for ikke å havne i nedrykksstriden. I så måte blir neste kamp borte mot Malvik nå fredag 18. august viktig. De er poenget foran og fikk i kveld på pukkelen med 0-8 mot serieleder Hitra.