Dommer: Jonas Sjømæling, Stjørdals-Blink

Gule kort: Øyvind Bakken og Daniel Lorentzen, Orkanger

Rødt kort: Odd Even Rindalsholt Ross, Orkanger, 64. min (2 gule)

Orkanger: Anders Vuttudal; Øyvind Bakken, Odd Even Rindalsholt Ross, Daniel Lorentzen, Marvin Aunan (Benjamin Gjengstø 62), Per Olav Jensen, Mats Berg Pedersen, Lars Ebbesen, Samad Jamder (William Knutsen 72), Azamat Zabijev (Markus Svinsås Buan 33), Hassan Ali.

Det åpna så bra i kveldens kamp da Mats scora frå åtte meter etter fint innlegg fra Hassan i det 4. min. Vi skapte også noen sjanser, men istedet var det Støren som utligna etter 19 min. da Marius Refseth fikk stjernetreff fra skikkelig langt hold. En tidlig kandidat til årets mål i Idrettsparken. Og det var ikke ufortjent, for Støren framstod som et godt lag som var flinke i kontringsfasen. Likevel rimelig jevnt de første 45 og ikke noe å si på at det stod likt halvveis.

2. omgang kan egentlig forbigås i stillhet av flere grunner. Vi skapte ikke en eneste sjanse, det bøttet ned i et drøyt kvarter fra 55, akkompagnert av sterk vind, noe som fikk sin innvirkning på spillet. Odd Even så dessuten rødt etter ei takling ved linja mens uværet stod på som verst og etterhvert ga dommer beskjed om at trener Stellander måtte finne seg et annet sted og se resten av kampen.

Støren starta dessuten omgangen sterkt og rysta oss ved flere anledninger. Derfor var det lite å argumentere mot at de tok ledelsen da Osman Mohamed snappa opp ei dårlig avklaring og labba til fra utenfor 16 etter 52 min. Ballen sneik seg inn i lengste hjørne, og når vi altså ble redusert til ti mann tolv min. senere skulle det vise seg vanskelig å komme tilbake. Støren var resolutte og gode i forsvar og i det 86. min kontra Daniel Vagnild inn 1-3.

Vi får være glad det er fire uker til seriestart og dermed god tid til å riste av oss denne kampen og terpe på de viktige detaljene.