20.05.2009 - Orientering

7 løpere fra OIF på karusell-løp i Klæbu

Sika.jpgSesongens første løp i Orkla / Gaula karusellen ble arrangert onsdag 20. mai i Klæbu. Totalt deltok litt over 70 løpere, og deriblant 7 fra oss.
Løypene på dette sprintløpet gikk for det meste på asfalterte veier i et boligfelt, men alle løypene hadde også poster ute i terrenget.
Løpet ble greit avviklet, men en del løpere (spesielt på de korte løypene) fikk litt problemer med å lese kartet utenfor boligfeltet på grunn av svake farger på kartene.

Best av våre løpere ble ikke uventet Ola Neraune med 2. plass (1,4 km B). Hederlig 4. plass ble det dessuten til Heidi Flå (1,4 km B) og 5. plass til Arild Wærnes (2,8 km A/B).

Poengmessig ble det nok ikke den store kvelden for oss, da vi hadde så få løpere til start og derfor manglet deltakere i halvparten av løypene.