28.05.2009 - Orientering

IL Leik øket ledelsen i karusellen

Løp 2 i årets Orkla /Gaula karusell ble arrangert av Orkanger IF fra Oksbåsen onsdag 27. mai med 83 deltakere.
Arrangementet gikk greit og vi fikk mange positive tilbakemeldinger både angående kart, samlingsplass og løyper. Litt diskusjon om plasseringen av den ene posten som var felles for de to lengste løypene ble det, men ingen protester.

Uoffisielt vant IL Leik også dette løpet ganske suverent med 37 poeng foran Orkanger IF, og sammenlagt etter to løp leder de nå med 56 poeng foran OL Gaula på andreplass.

Gode løp og suverene løypevinnere fikk vi ved Andreas Sølberg, Leik (2 km B), Johan R. Hammer, Børsa (4 km A/B) og Ole Hartvik Skogstad, Gaula (5,5 km A/B).

Best av våre løpere ble Oddveig Lien og Jan Peder Hegdal med sine andreplasser, og Ola Neraune og Anders Solstad med sine tredjeplasser.