17.08.2011 - Orientering

Løypeseier til Rolf i karusell-løpet i Klæbu 17.08.2011

Rolf.jpgDårlig deltagelse under Orkla / Gaula karusellens 4. løp i Klæbu. Kun 52 startende, og deriblant 9 løpere fra OIF.
Klæbu IL hadde lagt greie løyper i Stabbmarka ved Brøttem. Terrenget var kuppert og tungt, med stedvis tett skog.
Løpsforholdene var greie tross alt regnet på forhånd, og vær og temperatur var fint under løpet.

Denne gang ble Rolf Wærnes (bildet) best av våre med klar seier i grønn-løypa, hvor Ola Grendal kom på 3. plass. Oddveig Lien kom også på 3. plass i sin løype (gul), og Anders Solstad på 4. plass i den lengste løypa (blå).
Lagmessig var også denne gang IL Leik helt suveren, men vi beholder fortsatt en forholdsvis klar 2. plass i sammendraget selv om vi denne gang ble slått av Melhus IL med 19 poeng. Resultatliste.