30.08.2007 - Orientering

Orkla / Gaula karusellen 29. august

Gårsdagens karusell-løp i Ulvåsen ble greit avviklet under litt kalde og bløte forhold med tilsammen 72 deltakere. Løypene var fint lagt og alle poster var denne gang riktig plassert.

DSC00014_1_1.JPG

Før start ble Erik Høiseth, som omkom forrige onsdag (22. august) i den tragiske trafikkulykken på Hemnekjølen, hedret og minnet med 1 minutts stillhet blant o-folket.
Erik som var en av løypeleggerne til dette løpet har også vært en av "støttespillerne" i OIF og i Ulvåsmarka i mange år, og derfor vil hans bortgang bli merkbar på mange områder.

OIF stilte kun med 8 løpere på hjemmebane denne gang, og beste plassering fikk Oddveig Lien med sin 4. plass. Poengmessig ble det da heller ikke noen topp dag, med 60 poeng og 5. plass. Sammenlagt etter 5 løp leder nå Leik klart foran Gaula, Melhus, Børsa, Orkanger, Klæbu og Rennebu.
De offisielle resultatene fra løpet finner du her.