29.06.2005 - Orientering

Orkla / Gaula karusellen i Knyken 29. juni

OIF arrangerte 3. løp i årets karusell under fine forhold fra Knyken Skisenter. Løypene som Ola Neraune og Jan Peder Hegdahl hadde lagt var varierte, og falt i god smak hos løperne. Deltakelsen var som normalt på disse løpene, og løpets mest suverene løypevinner ble nok en gang Johan Riseth Hammer fra Børsa IL (2km B).
Dessverre var det en arrangør-tabbe med kartet på den lengste løypa (5,5km) som gjorde at denne løypa ble annullert, og alle deltakerne der fikk kun 1 deltakerpoeng. Beklager !!!!

OIF hadde 13 løpere til start, og fikk en løypeseier ved Ola Grendal (4km).
Av de uoffisielle resultatene kan dessuten nevnes at Aud Kalvø ble nr.3 (2kmC), Thor Isdahl nr.3 (2kmB) og Elfrid P. By nr.5 (3km). På 4km ble Rolf Wærnes nr.6, men i denne løypa hadde det blitt dobbelseier til OIF dersom ikke Rolf (som første løper) måtte rette opp en postfeil underveis, noe som gav han et tidstillegg på ca. 9 minutter og tap av løypeseier.

Resultatlisten og poengsummene blir lagt under "Resultatbørsen" så snart de er offisielle.