18.08.2024 - Orientering

Vi arrangerte OG-karusell løp 4

IMG 5996

8 løpere fra OIF deltok på Oksbåsen.

Vi var heldige og fikk Ola Grendal til å være løypelegger på vårt løp i OG-karusellen 2024. Ola hadde som vanlig planlagt gode og krevende løyper med samling og start fra Oksbåsen. Løypene gikk på det nye Jyståsen kartet vårt i terrenget sørøst for veien. Flere fra klubben satte ut postene og dermed var det kun 8 løpere som deltok fra egen stab. Rolf var skadet og sørget for kontroll i sekreteriatet. Anne styrte kiosken, og fikk etterhvert hjelp fra de yngre løperne etter at de kom i mål.

Terrenget var vått, men vi var heldige og unngikk regnet som kom sigende utpå kvelden. Uheldigvis streiket den ene startenheten vår underveis i løpet. Noen løpere var utålmodige og sprang ut likevel før vi fikk hentet en ny. Disse ble dessverre disket da det ikke var mulig å finne eksakt starttid via brikkene deres. Alle 52 fikk uansett en fin økt i skogen.

Leik dominerte med både antall og resultatene. Melhus stilte også mannsterke. Vi fikk dobbeltseier i rød løype med Tore og Jan Egil. Anders hadde come-back etter skade med et solid løp og sterk 3. plass i grønn løype. Arne tok også en 3. plass i gul løype. Brage, Mari, Kari og Ingvill var de andre fra OIF.

Siste løp i OG-karusellen er stafett som Melhus arrangerer. Vi satser på å få stilt minst 2 lag der, kanskje 3?? Det hadde vært gøy.