02.03.2015 - Ski

Deltaker i Hovedlandsrennet 2015

HL2015 768x1024

Helga 27.2 - 1.3 gikk Hovedlandsrennet i nordiske grener av stabelen i Stokke i Vestfold. OIF stilte med en utøver i dette arrangementet.

Fredag deltok Lars Bonvik i langdistanse friteknikk langrenn over 7,5 kilometer i klassen gutter 16 år. 4 minutter og 45 sekunder bak vinneren holdt til en 310 ende plass av 341 startende.

Lørdag deltok Lars på klassisk sprint 1 km. Her ble Lars nr 288 av 354 startende 35,9 sekunder bak vinneren. Etter sprinten deltok Lars på Langrennscross, hvor han endte opp på plass nummer 171, 36 sekunder bak vinner i klassen.

Avslutningsøvelsen for Hovedlandsrennet søndag var stafett. Sør Trøndelag skikrets stilte med 16 lag i klassen gutter 15/16 år. Lars gikk siste etappe for lag 7 (start nr 71), som tilslutt endte opp på 71. plass av ialt 144 startende lag.

Hovedlandsrennet er en nasjonal mesterskapskonkurranse i nordiske grener, for begge kjønn i aldersklassene 14 (G/J15) og 15 (G/J16) år.