30.11.2009 - OIF

Aktiv helg for OIF

2160.jpg
Dugnad for å ferdigstille lagerbygget på Nedre Rømme og god OIF-faktor under Orkdalsmessa gjorde helga til ei aktiv dugnadshelg for Orkanger IF.

Svømmejenta Karoline Bæk HaugenI Orklahallen var OIF representert under Orkdal IL ski sin tradisjonelle Orkdalsmessa. I år var Frivillighet tema, og OIF var en av et 20-talls frivillige lag og foreninger som viste seg fram i Gammelhallen.

Se bildene her 

OIF presenterte seg som et allaktivitetslag med aktiviterer fra både håndball, ski, turn, orientering, svømming, dans og Ulvåshytta.

Med de nye flotte flaggene som skiavdelinga har sørget for, var OIF-logoen synlig over hele hallen! De marketsførte "Stolpeaksjonen" og fikk solgt stolper som skal bidra til finansieringa av vedlikehold og strømutgifter.

På en original måte synliggjorde svømmeavdelinga plassmangel i bassenget på Orkanger - med foto av OIF-svømmerne tett i tett i et "basseng". De greide å samle mange underskrifter for bygging av et større basseng i orkanger sentrum.

O-avdelinga hadde rett og slett tatt med marka i hallen - et grantre med o-post appellerte til folks interesse for markaturer med kart og kompass.

Handball hadde tatt med fartsmåler for skudd med ball og turn stilte med spreke turnere.