22.08.2009 - OIF

Eggens Trenerskole i Idrettsparken

2031.jpg
Eggens Trenerskole går av stabelen på Kunstgressbanen i Idrettsparken på Orkanger 29. og 30. august. Dersom du ikke alt har meldt deg på, er det enda muligheter for deltakelse.  Arrangører er Rosenborg Ballklub og Orkla FK og du kan melde deg på til eggens@orklafk.no

Program Eggens trenerskole 2009I en invitasjon fra Jon Møkkelgård i Orkla FK heter det blant annet:

"Er du "fersk" som fotballtrener, eller er du allerede trener men ønsker mer kunnskap ? Kanskje trener du et lag i barne- og ungdomsfotballen, eller er du seniortrener og føler behov for faglig påfyll ?

Da er Eggens Trenerskole midt i blinken for deg!

Trenerskolen arrangeres i år for 6.gang - med Nils Arne og Knut Torbjørn Eggen som hovedansvarlige for opplegget. Nytt i år er at Rosenborg BK har tatt trenerskolen inn som en del av "RBK-skolen" og stiller med hele sitt trenerteam - med Erik Hamren i spissen - som instruktører på trenerskolen. I tillegg vil ex-RBK'er og ex-Liverpool-spiller Vegard Heggem lede ei spesialøkt med fotballhurtighet som tema. Når så RBKs gutte- og juniorgrupper i tillegg stiller som spillerobjekter, blir dette tilnærmet optimale forhold for observasjon og læring.

Eggens Trenerskole skiller seg fra andre trenerkurs, bl.a. gjennom at her skal dere deltakere kun observere hvordan noen av Norges beste trenere legger opp treningsøkter med ulike temaer. Både før, underveis og etter øktene vil det være rikelig med tid til fotballfaglige spørsmål og diskusjoner med trenerne/instruktørene. Trenerskolen innledes med et eget Idrettspolitisk Seminar, med tema "Hvordan kan det offentlige bidra til å bedre talentutviklingen i norsk fotball". Her deltar bl.a. kulturminister Trond Giske og fotballpresident Sondre Kåfjord i en paneldebatt, etter at Nils Arne har innledet over temaet."

Du kan lese mer om Eggens Trenerskole på rbk.no

Programmet finner du her

Sitat fra Nils Arne:
"Det er like greit at unge spillere lærer fotballferdighetene riktig fra starten av - og da må de ha dyktige trenere som kan det de skal lære bort"