23.06.2011 - OIF

Håndballens kveld på Nedre Rømme

2769.jpg
På bildet ser vi håndballspilleren Kari Knudsen fra Orkanger i sin glansperiode som Byåsen-og landslagsspiller. I kveld er hun gjest i Kveld på Nedre Rømme når håndballen skal presenteres i OIFs jubileumsarrangement.

Kari KnudsenI tillegg til Kari Knudsen, kommer OIF håndballs leder Øyvind Togstad som var en habil OIF-spiller både på håndball- og fotballaget. Han er kanskje aller mest kjent som internasjonal håndballdommer. To andre kjente håndbalprofiler er også invitert, det er Bjørn Næss og ikke minst Rolf Aarland som var en nøkkelspiller da OIF-håndballen hadde en av sine glansperioder på 60- og 70-tallet.

Møt dem i Kveld på Nedre Rømme som starter kl. 20.00.

Arrangementet er et ledd i OIFs 110-årsmarkering. 

Videre program for 110-årsjubileet er følgende:

Fredag fra kl. 13.00-19.30: Ulvåsendagen med mange aktiviteter i Ulvåsen.

Fredag kl. 20.00: Kveld på Nedre Rømme presenterer Orientering og ski. Kveldens gjester er Ellen Sofie Olsvik, Kaj Selbæk og Kristin Mürer Stemland, samt leder i OIF ski Mona Iren Hansen og leder i OIF orientering Rolf Wærnes.

Lørdag fra kl. 13.00 er det Idrettsparkdagen med opptog fra Amif til Idrettsparken, Mesternes Mester, stor turnoppvisning og fotballkamp mellom OIF-Buvik2.fotball_13_1.JPG

Lørdag kl. 20.00: Kveld på Nedre Rømme presenterer fotballsporten med foredrag av John N. Konstad, og gjestene: Ole Morten Holmeng, Abdul og Nazrat, (Oa) Johan Pettersen, Ole Blåsmo, Knut Steen, Jørn Arild Ophaug, Roger Ophaug.

Se detaljert program her: orkanger-aktivum.no