09.10.2012 - OIF

Idrettsparken i flomlys

flomlys 1

Idrettsparken på Orkanger bader i flomlys! I kveld, 9. oktober 2012, kunne lysanlegget tennes og sette orkken over i-en på et glimrende gjennomført anleggsprosjekt i OIF-regi. Prosjektleder Svein M. Haarsaker og OIF-leder John Ivar Evjen var til stede og uttrykte stor tilfredshet for anlegget.

Elektrikere fra YIT koblet de siste ledningene i kveld, og da mørket falt på kunne flomlyset tennes. Flere fra hovedstyret, OIF-anlegg og interesserte naboer til Idrettsparken var til stede da et nesten historisk øyeblikk kunne oppleves. Friidrettsanlegget er allerede tatt i bruk, og tilbakemeldingene fra både barn og voksne er bare positive. Skole-elevene har allerede testet det med aktivitetsdag, og nå er det bare å fortsette treninga til åpningsstevne til våren!

Anlegget til 10 millioner kroner er bygd som planlagt. Det er et anlegg som er finansiert av OIF med støtte fra Orkdal kommune, Orkdal sanitetsforening, Orkdal sparebank, Orkdal Energi, Elkem Thamshavn, Washington Mills og andre lokale støttespillere - samt mange dugnadstimer fra OIF-ere!