20.02.2009 - OIF

Landskampene direkte på TV2

1824.jpg

Landskampene som skal spilles i Orklahallen i november blir overført på TV2 og blir en fantastisk markedsføring av hallen og Orkdal, men dette kan være de siste store håndballbegivenheter i hallen inntil bane 3  står ferdig. Orklahallen er nemlig egentlig ikke godkjent for slike arrangement pga for lav publikumskapasitet. Likevel har Norges Håndballforbund godkjent hallen for kampene i november.

Håndball i OrklahallenDet er Norges Håndballforbund som har forespurt Orkanger IF håndballavdeling og Meldal Håndballklubb om å arrangere 3 damelandskamper i forbindelse med Møbelringen Cup fredag 20.november.2009.

Kamp 1 spilles mellom Norge (rekrutt) og Danmark (rekrutt), kamp nr.2 spilles mellom Danmark og Russland og hovedkampen spilles mellom Norge og Romania. Kampene vises direkte på TV2.
De resterende kampene i Møbelringen-Cup spilles i Trondheim Spektrum.

Det ventes stor media-oppmerksomhet rundt kampene siden dette er siste test før VM i Kina. Det vil også gi betydelig med ekstra mediatrykk at Norge stiller med ny landslagssjef foran denne kampen.

For OIF håndball er det en stor tillitserklæring å bli tildelt et slikt arrangement. Håndballavdelingen har jobbet svært målrettet de siste sesongene, både innen det sportslige, økonomiske og tekniske. Nå ser det ut til at dette arbeidet har vært vel investert.

Mer info vil komme utover våren, sommeren, høsten.