02.01.2012 - OIF

LOTTO denne uka til idretten

2978.jpg
Her kommer en oppfordring fra Sør-Trøndelag Idrettskrets: Spill lotto denne uka! Overskuddet av Lottotrekningen 7. januar,  er nemlig øremerket idretten.

Halvparten er øremerket utvikling av ungdomsidretten og rettet mot frafallsproblematikken og vi oppfordrer derfor alle til å spille Lotto.

Denne spilleomgangen er spesiell for norsk idrett og det settes derfor opp premier fra idretten selv som trekkes ut fra Lotto-spillerne denne uka. Du kan vinne turer til London-OL, fotball-EM, VM - skiskyting, i alt 30 turer er satt opp som premie og trekkes på Idrettsgallaen som går av stabelen på Hamar, og tv-overføres  samme kveld (7. januar).

Ordningen er en folkegave til norsk idrett i anledning NIFs 150 års jubileum i april 2011, hvor regjeringen ved kulturministeren fra talerstolen gav denne hyggelige jubileumsgaven. Hvor hyggelig gaven blir avhenger av hvor mange som spiller Lotto denne uka og er med i trekningen 7. januar. Vi håper derfor at alle som er opptatt av barn og ungdomsidretten viser sin interesse ved å levere inn en kupong eller tre.

Ungdomsidretten er en prioritert oppgave for hele norsk idrett og det er av stor viktighet å kunne legge til rette aktiviteter som ungdom vil ha og bruke. Dette er en krevende oppgave vi påtar oss, som trenger stimulering og ressurser. Samtidig håper vi innsatsen gir positive ringvirkninger og langsiktige konsekvenser i et samfunnspersp aktiv. Aktive voksne, gode rollemodeller, trenere, toppidrettsutøvere - og ikke minst viktige ressurser i vår samfunnsbygging av  frivillige og tillitsvalgte.