23.06.2011 - OIF

Markedsføring av svømmesporten

2768.jpg

Landslagssvømmer Ingvild Snildal, med besteforeldre på Orkanger, eks-landsslagssvømmer Anders Wold fra Orkanger og leder i OIFs svømmeavdeling Tor Erik Sørensen gjorde en knallbra markedsføring av svømmesporten under Orkanger-Dagene onsdag 22. juni.

OIF 110-årsjubileimI samtaler med konferaniser Odd Ustad fikk vi høre både om OIFs 100 aktive svømmere og hvordan det er å nå langt i en idrettsgren.

Både Ingvild og Anders fortalte om knallhard trening, og Tor Erik fortalte hvordan OIF legger til rette for breddeidrett som er avgjørende for å finne talentene som kan gjøre hobbyen sin til noe mer og nå langt innenfor sin idrettsgren.

- Vi vet at drømmen vår om nytt svømmeanlegg med 25-metersbane er nærmere realisering enn noen gang. Politikerne har vedtatt at svømmehallen skal komme og ei prosjektgruppe har jobbet fram skisse til anlegg. Nå står det igjen at de same politikerne får svømmehallen inn på budsjett og handlingsplan. Vi har store forventninger, sa Tor Erik Sørensen.

Intervjuene med Sørensen, Wold og Snildal var avslutningen på Svømmingens dag som er ett av mange arrangement i OIFs 110-årsmarkering denne uka.

Torsdag er det håndball som er kveldens tema i arangementet Kveld på Nedre Rømme fra kl. 20.00. Fredag er det ski og orientering, og lørdag er det fotball.

I tillegg til idrettsintervju og OIF-fokus, er det mye sang og musikk på Nedre Rømme.

Se bilder fra Nedre Rømme onsdag 22. juni i OIFs fotoalbum.