06.12.2009 - OIF

Påmelding til dansekurs

2163.jpg
Nå er alt klart for dansekurs i OIF igjen. Alle interesserte er hjertelig velkommen - påmeldingsskjema her. (.pdf-fil)

Knut Even Wormdal og Veronica MortensenKursene pågår i 8 uker og pris pr kurs er kr. 500,- og vi gir søskenmoderasjon.  50 kr i rabatt for OIF-medlemmer.

Mer info får du ved å henvende deg her:

veronica_mortensen@hotmail.com

Dansekurset drives av OIF dans i samarbeid med ballettpedagog Veronica Mortensen fra Skaun. I siste nr av Orkanger-Idrett er det fyldig intervju med Mortensen.

Her sier hun bl.a.:

- Jeg vil først og fremst skape danseglede, sier hun, men etter hvert som deltakerne blir varm i trøya vil aktiviteten gli over i jazzdans, ballett og andre moderne danseuttrykk.

Veronika forklarer: - Jazzdans er en scenisk dansestil, som i USA på1900-tallet smeltet sammen klassisk ballett med den svarte kulturens rytmikk og musikk til det som i dag er den vanligste danseformen i revyer, musikaler samt musikkvideoer. Jazzdansen plukker stadig opp nye trender og ser derfor radikalt annerledes ut i dag enn for f. eks 30 år siden da hip-hop’en ennå ikke var etablert. Kjennetegn for jazzdans er rytme, energi, intrikate trinn og høye spark. Det er en danseteknisk stilart hvor det øves i typiske elementer som isolasjon, dynamikk, styrke, stretching.

- I danseklassene vil vi ta utgangspunkt i tradisjonell jazzteknikk, og jobbe med koreografier i ulike jazz-sjangrer. Her tilbyr vi barn og ungdom kjennskap til dans og bevegelse som scenisk kunstform, sier hun.

Bli med på dansekurs!

Dans