22.01.2009 - OIF

Støtt OIF når du tipper

1781.jpg

Fra 1. mars vil de som spiller på Norsk Tipping sine spill kunne velge Orkanger IF som mottaker av 5% av innsatsen i spillet. Dette er mulig gjennom Norsk Tippings nye frivilligstøtte gjennom Grasrotandelen. Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Dette har OIF gjort mulig ved å registrere foreninga i Frivillighetsregisteret.

Grasrotandelen til OIFAlle lag og foreninger som har meldt seg inn i Frivillighetsregistereret innen 1. februar er garantert å komme med i Grasrotandelen når dette tilbudet åpner fra 1. mars. OIF er en av disse foreningene.

Slik går du fram

Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. En må altså spille registrert for å kunne gi inntil fem prosent av innsatsen til OIF. Du registrerer OIF som mottaker via spillkortet ditt. Dermed sikrer du at OIF blir støttet hver gang du spiller – selvfølgelig uten at det går på bekostning av innsatsen din eller premien din. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har plukket ut - og vi håper selvsagt at du velger OIF. Premien din blir like stor – uansett om du benytter deg av Grasrotandelen eller ikke.

Fra 1. mars blir dette mulig ved alle spillsteder som er kommisjonærer for Norsk Tipping.

Norsk Tipping skriver på sin hjemmeside:

Når du skal levere spill fra og med mars 2009 av, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du stikker Spillerkortet ditt inn i terminalen hos en kommisjonær, skal spille via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller om du spiller via mobilen. Grasrotandelen er med andre ord tilgjengelig i alle de ulike spillkanalene Norsk Tipping har. Når du har funnet deg en mottaker til Grasrotandelen, blir det avsatt penger til denne for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av. Det betyr at når du velger en mottaker du vil støtte, så vil den foreningen eller klubben motta grasrotandel av det du har spilt for så langt i 2009.

Les mer om Grasrotandelen her

Grasrotandelen Norsk Tipping