26.06.2011 - OIF

Trivselspris og avtalesignering til OIF

2776.jpg
Lørdag ble en svært vellykket del av OIFs 110-årsjubileum. Dagen starta med at 180 OIFere marsjerte fra Amfi gjennom Orkanger sentrum til trampeklapp fra publikum og til Idrettsparken.

13_parken_1.jpgI Idrettsparken fikk folk en presentasjon av et idrettslag med aktiviteter innen atlet, dans, håndball, fotball, orientering, ski, svømming og turn.

Se bilder fra dagen i OIFs fotoalbum

Etter presentasjonen ble det ei flott turnoppvisning og konkurransen Orkanger-mester 2011. OIFs håndballavdeling er arrangør og alle idrettslagene i kommunen var invitert. Tre lag stilte til start: Orkdal IL, U&IL Glimt og Orkanger IF.

Det ble konkurrert i sykling, gå på stylter, løpe med trillebåre rundt fotballbanen, kasting og skyting på blink og til slutt løping.

Orkanger IF stakk av med seieren foran Glimt og Orkdal.

Deretter var det fotballkamp der OIF tok i mot Buvik2. OIF vant 1-0. I pausen var det signering av samarbeidskontrakt om drift og utvikling av Idrettsparken der ordfører Gunnar H. Lysholm signerte på vegne av kommunen og OIF-leder Rudolf Larsen på vegne av Orkanger IF.

Om kvelden var det stort arrangement i festivalteltet på Nedre Rømme der Orkanger Vel ga OIFs fotballavdeling Trivselsprisen 2011 med gavesjekk på 3.000 kroner.