Orientering » Rolf Wærnes ble Midt-Norsk mester i orientering.

Rolf Wærnes ble Midt-Norsk mester i orientering.

30.08.2022 22:38

Rolf med flere gode resultater i orientering i sommer.

O-sporten har mange deltakere og hard konkurranse i de eldste seniorklassene. Rolf Wærnes fra Orkanger IF seiret blant ti deltakere i klassen H70.

Fredag 19. august ble sprintkonkurransen i Midt-Norsk Mesterskap arrangert i Selbu sentrum. Rolf og de andre 70-åringene sprang ei løype på nesten to kilometer, og vinnertida ble 13 minutter og 15 sekunder. Rolf Wærnes var nesten tre minutter raskere enn nummer to i mesterskapet. Klassen mellom 70 og 80 år samlet ti deltakere. Her var det også deltakere over 80 år, tre personer.

Lørdag var det langdistanse i skogsterreng. Her ble det en femteplass på Wærnes, av åtte deltakere.

Midt-Norsk Mesterskap er det største o-løpet i landsdelen. Nesten 400 personer deltok, fra Trøndelag, Nord-Østerdal og Møre og Romsdal.

Forrige helg ble Rolf nummer 3 i KM mellomdistanse som Byåsen IL arrangerte i Bymarka.

Tidligere i sommer ble han også best på et av Sommerløpene i Nord-Østerdal.

Vi gratulerer Rolf med gode prestasjoner!