Bli turntrener i OIF

Bli turntrener i OIF

08.08.2006 16:14

Orkanger IF turn har en god tradisjon med å rekruttere ungeMini_OIF.jpg trenere fra egne rekker. Dette skjer også denne sesongen. I tillegg har turnavdelinga startet jakten på voksne som kan ta et treneransvar. Har du tid og lyst til å gjøre en innsats for OIF, ta kontakt med leder i turnavdelinga, Kari Fagerholt.

Du treffer Kari på mobil 414 68 487 epost kari_fox@hotmail.com
Ta kontakt så får du høre mer om hva vervet som turntrener går ut på.

bbalanse.jpgTurn har aktiviteter for ca 150 turnere mellom 6 og 16 år. Vi deltar i troppskonkurranser og barnkretsturnstevnet hvert år. Turn har også tradisjon med et flott juleshow i desember med turnoppvisninger og sosialt samvær i Orklahallen.

Treningene foregår i gymsalen ved Orkanger barneskole(for nybegynnere og 2. års turnere),  Orkanger ungdomsskole og i Orklahallen. Vi tilbyr grunntrening i turn og gymnastikk med en times leik og enkle øvelser for de yngste nybegynnerne en kveld i uka.

Vanskelighetsgraden øker etter hvert som barna blir større og får behov for nye gymnastiske utfordringer med dans, apparatturn og akrobatikk.

I fjor tilbød vi tilleggstrening på halvannen time en kveld i uka for de som ønsker å delta i konkurranseturn - dvs trening for dem som fyller 11 år i løpet av året og de som er eldre. Dette er for turnere som ønsker ”spisse” turnferdigheter. Dette tilbudet har vi planer om å fortsette – og videreutvikle – denne sesongen.

Torsdag 7. september vil det være påmeldingskveld i Orklahallen mellom kl.18.00 og 20.00.

Vi ønsker nye og tidligere turnere velkommen for å registrere seg til turnåret.  Styret er tilstede, så møt opp hvis du ønsker å turne eller bare trenger litt mer informasjon.