Fullsatt Orklahall fikk oppleve OIF-turn

Fullsatt Orklahall fikk oppleve OIF-turn

10.12.2006 23:10

Full_sal.jpgOrkanger IF turnavdeling inviterte til sin tradisjonelle og alltid hyggelige juleavslutning søndag 10. desember. 600 tilskuere opplevde hovedpersonene: 250 barneturnere på sitt beste! Turnleder Kari Fagerholt og hennes medhjelpere gjenomførte et prikkfritt arrangement!

Ballongjenter.jpg Deler av høstens treningsprogram for OIF-turnerne er forberedelse til avslutningsarrangementet i desember. Trenerne og assistenttrenerne gjør en flott innsats i å instruere barna i turnferdigheter og lage et program for alle gruppene.

I år er det ca 250 jenter og gutter fra 6 år og oppover som deltar i OIFs turntilbud. Treningene foregår både i barneskolen- og ungdomsskolens gymsaler og i Orklahallen.


Orklahallen er den selvsagte arena når OIF inviterer til store arrangement.

SofieKleven.jpg

I sommer var Orkanger IF arrangør av Barnekretsturnstevnet for Sør-Trøndelag med 1300 turnere! Det har vært turnskonkuranser, og i dag altså turnavslutning.

Juleavslutninga er blitt en fin tradisjon. Oppslutninga fra foreldre og foresatte er stor og viser at engasjementet for barneidretten er stort i OIF. Troppsturn som er det OIF satser på, er dessuten svært inkluderende. Alle turnerne er med i oppvisninga, og alle deltar med de øvelsene de mestrer.

Det er flest jenter som er med i turn i OIF, men de siste åra har også guttene begynt å velge turn. Nissejenter_1.jpgDet er flott, for turn er i seg selv en fin aktivitet, og dessuten gir turn fin trening i smidighet og kroppsbeherskelse som er nyttig uansett hvilken spesialidrett som barna velger senere. 

OIF turn har deltakere fra hele kommunen, og har også rekruttert fra Skaun. Spesielt jenter i Børsa har funnet seg godt til rette i OIF turn. Dette har væt mulig fordi OIF har greid å skaffe trenere og dermed håndtere tilbud til over 250 gutter og jenter.

 Eva_Anne.jpg

gutter.jpg

 Kari_Jan.jpgKiosk_jenter.jpg