04.05.2005 -

- Kjøp en bit av Nedre Rømme

[bilde r fakkel.jpg]Kjempearbeid og kreativ innsats fra en gjeng ørbøgg ser endelig ut til å resultere i bevaring av Nedre Rømme. Nå lanseres andelskjøp og kronerulling.

800.000 kroner er målet. Det er den summen ordfører Gunnar Hoff Lysholm og hans flertallskonstellasjon i formannskap og kommunestyre operere med som tomtepris for 1,4 mål av dette sentrale friområdet i Orkanger sentrum.

Pengene skal skaffe gjennom salg av andeler til 400 kr/stk. Andelene symboliseres med en kvadrat av arealet ordføreren foreslår å selge!

Saken er blitt en gedigen mediasak - lokalavisa Sør-Trøndelag har virkelig marekdsført den i hele sin bredde! I kveld var saken på topp i både NRKs Midtnytt og TV Trøndelag!

Nedre Rømmes Venner er etablert med Nikki Konstad, Eystein Løkken, Thomas Nordahl Pedersen og Hans Oluf Ebbesen i spissen. Bak seg har de ca 500 deltakere i fakkeltog og 1500 deltakere på underskriftsliste mot boligbygging på Nedre Rømme.

Og ikke minst har de Orkanger IF og Orkanger Vel i ryggen. De to organisasjonene har erngasjert seg sterkt i arbeidet for å hindre utbygging av området til annet enn fritidsformål.

Mer interessert i saken? Ta kontakt med tillitsvalgte i OIF - eller send epost til marit@mjoen-media.no