28.01.2006 -

Maks innsats av mini-turnere

Sissel Krangsås og Bente Lossius har etablert et populært tilbud for de aller minste. Turn-leik for de mellom 2 og 6 år. Og tilbudet er et samarbeid med OIF.

alle.jpgEllevill jubel og stor stemning preger gymsalen på Orkanger barneskole hver onsdag fra 17 til 18. Da er det turnleik for barn fra 2 til 6 år - eller sagt på en annen måte - fra de kan å gå til de begynner på skolen. Når de fyller 6 kan de nemlig begynne på ordinær turnøving, fotballtrening eller andre aktiviteter.

tunga_beint.jpg- Jeg ønsket at dattera mi skulle begynne å trene litt, og da det ikke fantes slikt tilbud for denne aldersgruppen, satte jeg like godt i gang selv! sier Sissel Krangsås. Hun fikk med seg en annen småbarnsmor, Bente Lossius, og dermed inviterte de til turnleik.

Over 50 barn deltok i fjor høst. Da første trening på nyåret startet onsdag 25. januar, var det ca 30 som møtte opp.

De startet med "Bjørnen sover" som oppvarming, og så var det apparatleik og balansetrening. Foreldrene satt eksemplarisk langs veggene, og barna var like eksemplarisk utpå golvet!

Med så mange barn i aktivitet, trengs gode hjelpere. Her har duoen Krangsås/Lossius alliert seg med unge turnere fra OIF som hjelper med å sikre og se til at alle får prøvde seg på de ulike aktivitetene.

ball.jpgAlle som deltar betaler ei treningsavgift på 50 kroner og samtidig må de tegne medlemsskap i Orkanger IF og dermed være skade- og ulykkesforsikret slik idrettsforbundet krever. Dette er gjort i samråd med lederen i OIF.

Ønsker dere mer informasjon om aktiviteten, ta kontakt med Sissel Krangsås, tlf 909 66 446

ring.jpg


sissel_lossius.jpg