27.02.2023 -

Orkanger G16 videre i NM kvalifiseringen

Image 2

Steinkjer - Orkanger.

NM og bonuskamp, mot et spillende og fysisk Steinkjer. Vi viste denne kampen ville bli en utfordring og tålmodighetsprøve.

Allerede etter 15.sekunder får vi straffe, Adrian scorer sikkert. Kanskje var det en ugunstig start for vår del, de neste 30.minuttene er katastrofe. Steinkjer scorer minuttet etter vårt mål. Steinkjer vinner alt av dueller, styrer spillet og vi henger ikke med. Etter 21.minutter står det 3-1 til Steinkjer. Da skjer det noe med våre gutter, vi tar fullstendig over spillet, Steinkjer har nok med å forsvare seg. Erik reduserer etter 33.minutter og etter 36.minutter er han iskald når han runder keeper å sender ballen i mål på nytt. 3-3 til pause!  Vi fortsetter å kjøre kampen etter pausen, Isak sender oss i ledelsen etter 58.minutter og Erik fullfører hattricket etter 67.minutter.  Vi er videre til runde 2!

Vil også gi skryt til alle foresatte som tar turen fra Orkanger for å støtte guttene. Når det var på det tyngste spillemessig og 3-1 til Steinkjer, lager dere et voldsomt kok og løfter guttene fremover. Tusen takk!