12.01.2010 -

Orkanger - Strindheim 2

Fredag 8.1.2010 i Orklahallen

Fredag var det klart for nok en hjemmekamp. Denne gangen var det Strindheim 2 som gjestet parketten. Forventingene til våre gutter var like høy som alltid! Da kampen kom igang var ikke guttene helt med, virket som juleferien ikke helt hadde sluppet taket. Orkanger rotet litt med ballen i tillegg til at Strindheim 2 hadde mange gode spillere som tydligvis var ute etter å bli de første til å ta poeng fra oss. Vi gikk til pause 2 mål bak gjestene.

På tribunen satt ivrige, oppspilte og spente supportere som håpet at guttene ville gi litt ekstra når de kom på banen etter pause. Desverre ble det ikke så mye bedre i starten på 2. omg., så gjestene holdt seg i føringen....
Men så skjeddde det noe på banen. Guttene skjønte at dersom de ikke tok seg sammen og ga litt ekstra, kunne sesongens første tap være et faktum. Det ville de ikke være med på. De satte forsvaret, som igjen førte til kontringer og mål. Alt klaffet de siste 10 min. av kampen, og vi kunne nok en gang gå seirende av banen. Resultat: 17-14! Guttene fortjener ros for sin sluttspurt!!!
Utrolig spennende i sluttminuttene som alltid! Tror mange foreldre var like svette som guttene når kampen var over.

Gratulerer med seieren!!!!