Stor turninnsats i juleavslutninga

Stor turninnsats i juleavslutninga

12.12.2005 20:52

OIF Turns tradisjonelle juleavslutning i Orklahallen ble like vellykket som alltid. Turnerne gjorde en kjempeinnstas og applausen satt løst i en fullsatt Orklahall.
Turnavdelingas leder Marit Krovoll Høiseth kunne ønske velkommen og overlate både arenaen og mikrofonen til trenerkorpset. Konferansierer under den to timer lange oppvisninga var Carina Røhme og Vigdis Opøyen.

Alle turnerne var i ilden. Trenerne hadde ansvar for både opplegg og regi, og det var kke lite trening som lå bak de mange oppvisningene.

Ailin.jpg

 Fem.jpg


Turnavdelinga får også en viktig rolle under neste års Barnekretsturnstevne som Orkanger IF har fått ansvar for. Det er hovedstyret som har tatt på seg ansvaret, og det er nedsatt en egen stevnekomite som ledes av OIF-leder Else-Britt Evjen.

Oppvisninga i Orklahallen søndag, vitner om at Orkanger vil stille med en stor tropp  juni neste år. Det skal bli svært artig og stevnet vil helt sikkert bli en opplevelse både for aktører, trenere og publikum.

OIF turn har jobbet svært godt i høst. Interessen for å delta er upåklagelig. I tillegg har det også lyktes å rekruttere gode trenere både fra egne rekker og andre. De ble påskjønet for innsatsen med velfortjenete julegaver.

På søndag avsluttet turnerne med en felles øvelse med mange smånisser og alle stemte til slutt med en hilsen til en fullsatt tribun i Orklahallen: GOD JUL!

Nå tar turnavdelinga juleferie, og første trening i 2006 er mandag 9. januar.

Nissejenter.jpg

Gutter.jpg

Avslutning.jpg

Jenter.jpg

Fulle_tribuner.jpg