23.03.2010 -

Strindheim 2 - Orkanger

Søndag 20.3.2010 i Charlottenlundhallen

Resultat: 12-27 (4-18)

Med kun ett poeng mot Charlottenlund, måtte vi ha minst ett poeng i denne kampen for å være sikre på å bli seriemestre. Det tok ikke lang tid før vi skjønte at det kom til å gå veien. En forrykende 1. omgang med voldsomt tempo i angrepsspillet og et meget godt forsvar. Uten tvil den best gjennomførte omgangen for gutta denne sesongen. Det var mange stolte foreldre som kunne bivåne at Strindheim 2 ble utspilt etter alle kunstens regler.
Litt mer varierende spill i 2. omgang, men det kan vi leve med da det aldri var noen tvil om hvor seieren ville havne.

NB! Spesielt å tenke på hvordan ting forandrer seg i løpet av en sesong. Sesongen ble også innledet med dobbelkamp i Charlottenlundhallen i fjor høst. De fleste reiste inn til byen med få forhåpninger om poeng, Noen måneder senere reiser vi inn med maks selvtillit og viser oss frem på en fremragende måte både på og utenfor banen.

En stor takk til Bente og Hallvard for det som er utrettet denne sesongen. I tillegg vil vi på vegne av foreldregruppa rette en stor takk til OIF Håndball som virkelig legger ting til rette for en utviklende og positiv arena for guttene.

TAKK GUTTER, FOR EN IMPONERENDE OG KJEMPEARTIG HÅNDBALLSESONG!

Ola H