11.06.2006 -

Vellykket turnstevne i juni-sola

bbalanse.jpg1200 betalende tilskuere og 1600 deltakende gymnaster, lagledere og trenere gjorde det 51. Barnekretsturnstevne på Orkanger og i Sør-Trøndelag Gymnastikk- og Turnskrets til en festdag søndag.
Mini_OIF.jpg turnere.jpg

Dermed var oppvisninga i gang.

Under ledelse av dyktige tabellagere, fikk over 1000 turnere fra 18 deltakende lag vise hva de har lært de siste månedene.

Det er alltid imponerende å se spretne og spreke gutter, jenter og ungdommer i ulike øvelser på matte, trampett, tjukkas og airtrack.

Selv om Orkanger sto i fokus, ble det også gjort stas på Rissa Turn som er neste års arrangør. Rissa-leder Torill Solli var til stede og fikk overlevert vandrefat som synlig tegn på neste års ansvar...

Det er omtrent besluttet at stevnet i 2007 skal legges til andre helga i juni - for værgudene ser ut til å være blide på denne delen av trøndersommeren.

OIF hadde lagt godt til rette for å gjøre stevnet til en opplevelse både for deltakerne og de aktive. OIF benyttet stevnet til å markedsføre turnerne ved defilering i Orkangers gater før selve gymnastikkoppvisninga startet søndag.

Anlegget i Idrettsparken på Orkanger er ypperlig for slike gigantarrangement. Her er det idrettsbaner, Orklahallen og et fantastisk område rundt Gammelosen med tilbud om bading og avslapping mellom slagene.

Skolene stilte sine lokaler til disposisjon, noe som er helt avgjørende for å ta imot så mange gjester. I tillegg til Orkanger barneskole, Orkanger ungdomsskole, Evjen, Grøtte og Gjølme skoler, var også Korpshuset, Menighetshuset, Evjen grendahus og Terna leid. Tilbakemeldingene fra klubbene er at alle er fornøyde!

Mat er en viktig del av stevnet. Brit Berg, Stein Dyrseth og SANS Bergmannskroa leverte varmrettene, og også kyllingmaten fikk bare godord.

450 frivillige OIF-foreldre stilte opp som dugnadsgjeng for å få stevnet vel i havn. Uten dette hadde det ikke gått an for OIF å ta på seg et så stort arrangement.

Nå er stevnet over for denne gang - og vel møtt i Rissa i 2007!

svev.jpg

Rissa.jpg

Kretsleder_Kari.jpg

Else_Britt.jpg

 OIF_fane_nett.jpg